Странице

среда, 10. децембар 2014.

Glupi nastavnici

Ako nesto mrzim, onda su to nastavnici koji ne znaju da predaju.
Kod mene u skoli ima mnogo takvih, ali ima i dosta dobrih nastavnika kojima bi medalju dala za tehniku predavanja.
Razumem da nekimm danima mogu da budu umorni, nenaspavani zbog pregledanja silnih testova ili spremanja istih, ali svaki dan su isti.
Uzecu jednu nastavnicu za primer, nije bitno sta predaje. Ona zena ceo cas sedi i cuti. Da nam papir, i onda jedan ucenik izadje i napise sve sto je na papiru na tablu, ostali prepisu i onda zvoni. I tako svaki cas. A onda, kada dodje odgovaranje ili kontrolni, desi se da nam da gradivo koje zahteva prethodno da bude objasnjeno, ili barem spomenuto u razgovoru sa primerom koji bi nam malo blize objasnio pojam.
Takodje, nastavnici koji ocekuju da vec sve znamo, KAKO? Danas treba da ucimo lekciju, samo jedan ucenik zna unapred, molim te nemoj to raditi.
Ili nastavnici sa miljenicima, koji naravno nista nece reci na odgovaranju ali ce ipak dobiti pet.
Ili oni zivcani, koji dobiju nervni slom i deru se posle 5 minuta casa, ALO BRE RADIS SA DECOM!
Ili oni koji ni sami ne znaju svoj predmet.
ILI ONI KOJI TE PROZOVU KAD NISI PODIGAO RUKU, A KAD PODIGNES RUKU NE VIDE TE MRS. Izvinjavam se. I da se izvinim unapred za sve moje izlive besa ovde.
Ili oni kojima je potrebna vecnost da ocene kontrolne/ pregledaju sveske/ referate/ sta god.
Ja ne znam kako su ti ljudi dobili posao, stvarno.
Ako vec ucis decu, radi to kako treba, njihova buducnost zavisi od tebe, a sad se ni ne sprdam vise.
Pa da, super, zbog loseg nastavnika ne znas predmet, dobijes 2 poena na maturi, ne upises zeljenu skolu i ode sve u pm.
Molim vas, znam da smo i mi djaci nekad ( haha ) naporni, ali PREDAJ SVOJ PREDMET KAKO TREBA MOLIM TE, HVALA.
*claps*

Inace, da, hvala sto ste citali, i mislim da svako ima bar jednog od ovih nastavnika, i ako imate jos nekog loseg nastavnika kog nisam spomenula, slobodno napisite komentar :)

Love, Anon ( nervira me ovaj "nadimak", promenicu ga uskoro, nadam se, ako smislim nesto.)

6 коментара:

  1. Referat smo predali na pocetku prvog polugodista, ocene smo dobili na kraju ili pocetku drugog. Ima i nastavnika koji cak i predaju jeoo gradivo i ok rade svoj posao, a na kontrolnom ili odgovaranju su obavezno bar tri pitanja koja nisu vezana ni za sta u svesci ili knjizi, a ukljucuju termine koji su potpuno nepoznati..(ako si nesto razumela) Sve u svemu odlican post, slazem se sa tobom :)

    ОдговориИзбриши
  2. hahah mislim da se ja i ti razumijemo ,definitvno! isti slučaj i kod mene,ovako imam jednu ludačku kod nje (predaje engl.) ako imaš 5,5,5 i dobiješ kojim slučajem 4 odmah smatra da nisi za 5 .onda imam jednu bosanskog koja stalno nešto zanovijeta ,i onda imam jednog (taj je najgori) koji se stalno hvališe a ništa nam ne objasni,imam jednu iz matematike koja stalno napamet računa,imam jednu koja predaje vjeronauku koja ne da ni da se pisne šta,a mene pogotovo ne voli ,pa onda ja se javljam a ona kao da me ni ne primjeti onda imam jednog ustvari taj mi je razrednik koji predaje njemački ,luđak žešći ne znam zašto ali jeste ,jer on zapravo zahtjeva mnogo i u isto vrijeme i ne zahtjeva,iako ma mogu reći da je donekle normalan.imam onda jednog informatike ,dobro on me voli haha xd stalno mu nešto pričam i iznosim ideje...tako da ima njih jošđ ali tek kada dođeš u gimnaziju a ja sam tek sad upisla gimnz. shvatiš kakve si idote imao u osnovnoj ustvari kako su tebi ti idioti potpuno odgovarali na osnovu ovih sadašnjih ..hahah xd dobro je ovako nekome se ispisati o ovome,gahaha xd nadam se da nećeš pomisliti da sam luda tenkju ahhaha xd <3333
    iamforeverdirectioner.blogspot.com

    (i da ima kod mene novo pa ako imaš vremena posjeti me ,<33 )
    emma

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne brini, ne mislim da si luda:) I ja imam dosta njih, samo sto nisam konkretno htela da navodim, vec neke primere samo, inace ih ima jos uzasnih :')

      Избриши
  3. Joj nasa nastavnica tehnickog uzme lepo knjigu i procita lekciju i kao to je to pa posle pita. To me najvise nervira i dok ona tako cita ja dobacujem iz klupe 'znamo i mi da citamo'. -.-
    Na mom blogu je mini zimski haul, posetite moj blog:
    http://shineperfection.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши